17:19:45 Europe / Stockholm

Prenumeration

2021-03-24 10:05:00

SaaS-plattformen Ombori Apps AB (”Ombori” eller ”Bolaget”) genomförde under det första kvartalet 2021 en riktad emission om ca 60 MSEK till professionella investerare. Emissionen lockade stort intresse och övertecknades.

Med Redeye som finansiell rådgivare genomförde Ombori under det första kvartalet 2021 en Riktad emission om ca 60 MSEK för att finansiera Bolagets fortsatta expansion på global skala. Emissionen lockade stort intresse bland professionella investerare.

- Vi är mycket nöjda med det stora intresset i Ombori och att vi framgångsrikt har finansierat Bolaget för vår expansion framöver. Vi kommer nu fokusera på att förstärka det kommersiella teamet i Ombori Apps för att ha den bandbredd som krävs för att stötta våra globala go-to-market partners, säger Andreas Hassellöf, grundare och VD på Ombori.

- Ombori är ett SaaS-bolag som vi tror kommer kunna göra en spännande resa de kommande åren. Det är roligt att vi lyckas få stort intresse för Ombori och för våra Private Placements överlag, ett segment vi börjat arbeta allt mer med, säger Leyla Ekekrantz, Head of Corporate Finance på Redeye.

Om Ombori Apps
Bolagets flagskeppsprodukt är Ombori Grid, en SaaS-plattform som ger partners förutsättningar att snabbt bygga, lansera och hantera digitala upplevelser i fysiska miljöer på stor skala. Ombori Apps har sitt säte i Stockholm och ingår i Ombori Group.

Om Redeye
Redeye är specialister på innovativa och snabbväxande nordiska företag inom Life Science och Technology. Bolaget har en marknadsledande position och erbjuder tjänster inom aktieanalys, Corporate Finance och Corporate Broking. Analyserna utgår från en värdebaserad investeringsfilosofi och en unik ratingmodell. Redeye grundades år 1999, är ett auktoriserat värdepappersbolag och står under Finansinspektionens tillsyn.

Presskontakt:
Mark Siöstedt
m: +46 70 544 77 81
e: mark.siostedt@redeye.se