10:30:31 Europe / Stockholm

Kurs & Likviditet

Kursutveckling och likviditet under dagen för detta pressmeddelande

Beskrivning

LandUSA
ListaOB Match
SektorHandel & varor
IndustriDagligvaror
Atlantic Sapphire är verksamma inom fiskeodling. Uppfödningen består främst av atlantisk lax och råvaran exporteras på global nivå. Bolaget bedriver verksamhet genom hela värdekedjan, från bearbetning, kvalitetskontroll, distribution och försäljning via egenägda faciliteter för fiskodling. Bolaget grundades under 2010 och har sitt huvudkontor i Miami.

Kalender

2024-04-18 Bokslutskommuniké 2023
2023-08-24 Kvartalsrapport 2023-Q2
2023-05-23 Årsstämma 2023
2023-04-20 Bokslutskommuniké 2022
2022-08-26 Kvartalsrapport 2022-Q2
2022-05-20 Ordinarie utdelning ASA 0.00 NOK
2022-05-19 Årsstämma 2022
2022-04-21 Bokslutskommuniké 2021
2021-08-27 Kvartalsrapport 2021-Q2
2021-05-14 Ordinarie utdelning ASA 0.00 NOK
2021-05-12 Årsstämma 2021
2021-04-15 Bokslutskommuniké 2020
2020-08-28 Kvartalsrapport 2020-Q2
2020-06-10 Årsstämma 2020
2020-05-15 Ordinarie utdelning ASA 0.00 NOK
2020-03-26 Bokslutskommuniké 2019
2019-09-10 Kvartalsrapport 2019-Q2
2019-06-12 Årsstämma 2019
2019-02-14 Bokslutskommuniké 2018
2018-01-05 Split ASA 1:10
2021-11-29 20:45:00
Miami, FL, November 29, 2021

The Monthly Update for November 2021 will be published on Monday December 6,
2021 at approximately 10:30 am ET / 16:30 CET.

Atlantic Sapphire ASA invites investors and analysts to a webcast, during which
the Monthly Update for November 2021 will be presented by management, followed
by a Q&A session. The webcast will take place on Monday December 6, 2021 at
11:00 am ET / 17:00 CET.

Please use the following link to access the webcast: https://bit.ly/3FXdeG7

For further information, please contact:

Johan E. Andreassen
Chairman, Atlantic Sapphire ASA, and CEO, Atlantic Sapphire USA LLC