03:46:10 Europe / Stockholm

Bifogade filer

Prenumeration

2020-03-10 12:00:00

Pressmeddelande: 2020-03-10

Redeye stärker sin position som marknadsledande analyshus. I dagarna har Redeye tagit upp bevakning av tre nya bolag inom Life Science och Tech, senast i ordningen Hanza Holding där Redeye publicerade sin initialanalys under morgonen. 

Redeye driver bevakning av bolag främst inom Life Science och Tech och är idag marknadsledande med 125 bolag under bevakning och över 20 expertanalytiker.

- Vår analytikeravdelning är en av de största i Norden och vi växer kontinuerligt. Det är väldigt glädjande att få så många bolags förtroende vilket inte minst visar på den kvalité vi har på våra analyser, säger Håkan Östling, analyschef på Redeye

Senast i raden av bevakade bolag är Hanza Holding där initialanalysen, skriven av techanalytiker Fredrik Nilsson, publicerades idag på morgonen med ett base case på 21 SEK. Föregående vecka togs dessutom två ytterligare Life Science-bolag upp för bevakning; Neurovive Pharmaceuticals som täcks av Life Science-analytiker Gergana Almquist samt Corline Biomedic vars initialanalys är skriven av analytikern Ludvig Svensson. 

 

Om Redeye: 
Redeye är specialister på innovativa och snabbväxande nordiska företag inom Life Science och Technology. Bolaget har en marknadsledande position och erbjuder tjänster inom aktieanalys, Corporate Finance och Corporate Broking. Analyserna utgår från en värdebaserad investeringsfilosofi och en unik ratingmodell. Redeye grundades år 1999, är ett auktoriserat värdepappersbolag och står under Finansinspektionens tillsyn.

Fler nyheter hittar du Redeyes PressrumDet här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com
Redeye, Mäster Samuelsgatan 42, 10th floor, Stockholm, Stockholm 103 87, Sweden
Avregistrera